FTML brengt mensen in beweging!

Werk jij binnenkort als onderhoudstechnieker?

Onderhoudstechnieker is een knelpuntberoep. De industrie is op zoek naar deze profielen. Start daarom met de gratis opleiding onderhoudstechnieker (Technicus Industriële Installaties) voor werkzoekenden bij LIMTEC+.

Wat doet een onderhoudstechnieker?

De onderhoudstechnieker onderhoudt en herstelt volgens bedrijfsspecifieke richtlijnen machines. Hij/zij onderzoekt de oorzaak van technische problemen, voert herstellingen uit , houdt het machinepark in optimale technische staat en zorgt voor een goede afstelling van de installaties.

Wat leer je tijdens de opleiding?

Tijdens de opleiding bij Limtec+ worden je de basiscompetenties i.v.m. elektriciteit en mechanica aangeleerd. Tijdens de aansluitende stage doe je je eerste praktijkervaring op en begeleiden we je naar duurzame tewerkstelling.

Wat bieden wij?

Een up-to-date opleidingsinfrastructuur met ervaren lesgevers, sollicitatietraining, stagebegeleiding en een netwerk van toekomstige werkgevers, erkend door VDAB.

Wie kan deelnemen aan deze opleiding?

Werkzoekenden met interesse en aanleg voor techniek. Elektrische en/of mechanische vooropleiding of ervaring is een voordeel maar zeker geen vereiste!

Planning

De dagopleiding start op 1/6/2018 en loopt tot 15/12/2018.

Hoe inschrijven?

Kom kennismaken en neem deel aan de infovergadering en screening op 15/5/2018 om 13u30 in de opleidingsinfrastructuur van Limtec+ in Diepenbeek.

Inschrijven voor de infovergadering is verplicht : info@limtec.be – tel : 089/69 20 40